tiistai 19. heinäkuuta 2016

Hei ja tervetuloa blogini pariin!Olen Nanna ja haaveillut tästä blogista jo jonkin aikaa. Haluan kirjoittaa sinulle elämästäni ja ajatuksistani. Tähän mennessä olen purkanut suurta kirjoittamisentarvettani lähinnä päiväkirjaani, mutta nyt haluan enemmän. Haluan jakaa ajatuksiani kanssasi. En aio lokeroida blogiani koskemaan vain tiettyjä aiheita, vaan aiheet valikoituvat sen mukaan, mikä minua koskettaa ja mistä minulla on hyvät vibat kirjoittaa. Tärkeintä minulle on, että blogi on itseni näköinen ja kirjoitan, koska haluan, voin ja saan siitä iloa. Kivaa olisi myös, jos blogia luettaisiin, vaikka mieleni pieni ääni toivookin, että kukaan ei koskaan löydä tätä blogia eikä ainakaan lue sitä! :D

Mielelläni kuulisin myös sinun ajatuksiasi blogistani! En ihan tiedä vielä miten tämä blogimaailma toimii, mutta minulle saa kirjoittaa kommenttiosioon ja spostiini nannanvalossa@gmail.com. Ja tietysti saa tulla kasvotustenkin puhumaan, jos tiedät kuka olen. :)

Eiköhän käynnistetä tämä matka!

Rakkaudella,
Nanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti